Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 03-05-2011

Altijd een warme kop koffie

Wie drinkt er nu niet een kopje koffie op het werk. Vrijwel iedereen. Maar hoe vaak komt het niet voor dat het te druk is om de koffie uit te drinken. Het gevolg is dat er een afgekoelde kop koffie staat. Nu is er eindelijk een oplossing!

Een aantal ingenieurs heeft bij elkaar gezeten een heeft een speciale koffieboon van metaal bedacht. De koffiebonen die de naam Joulies mee hebben gekregen zorgen voor een perfecte drinktemperatuur van 60 graden voor uw kopje koffie. Zodra de koffie te warm is zal de koffie worden gekoeld tot 60 graden, is de koffie te koud dan wordt deze verwarmd tot 60 graden.

De Joulie boon is een metalen koffieboon met een speciale inhoud. Het spul smelt bij een temperatuur vanaf 60 graden ,waardoor het in staat is warmte op te nemen. Komt de temperatuur onder de 60 graden dan geeft de Joulie juist weer warmte af. Naar het schijnt kan de Joulie voor een lange periode de juiste warmte afgeven om de juiste temperatuur te behouden.

De Joulie is overigens niet alleen voor in de koffie maar kan ook in andere warme dranken zoals thee gebruikt worden.
Er is een aanzienlijke kans dat de Joulie binnenkort in de winkels ligt. De bedenkers hebben 35.000 dollar gekregen om hun idee vorm te geven.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap