Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 10-04-2014

Adolf Hitler op je kopje koffie

Een Chinese ontwerper van koffiekopjes ging onlangs enorm de fout in. De toeleverancier leverde aan een Duits warenhuis 5000 koffiekopjes met een portret van Adolf Hitler erop.

De Chinese leverancier had geen idee welk portret hij op de kopjes had gezet. 175 klanten van het Duitse warenhuis hadden al een kopje mee naar huis genomen voordat het warenhuis op de hoogte was van deze verschrikkelijke fout en de koffiekopjes terugriep.
 

Portret van Hitler

De koffiekopjes zijn versiert met bloeiende rozen en tekst, en op de achtergrond een postzegel met Adolf Hitler.  Alsof dat nog niet genoeg is waren de koffiekopjes ook nog voorzien van een hakenkruis.
 

Foutje, bedankt?

Volgens de firma waaraan de kopjes geleverd zijn was het een stomme fout. De bedrijfsleider noemt het “verschrikkelijk”. Zowel in China als in Duitsland is het probleem niemand opgevallen bij het uitpakken en sorteren van de kopjes. Alleen alerte klanten hadden het door. De directe oorzaak van Hitlers portret op de kopjes lijkt de gebrekkige historische kennis van de Chinese ontwerper te zijn.
 

Warenhuis roept kopjes terug

De 175 klanten die het kopje wel goed bekeken hadden waren behoorlijk ontsteld. Het Duitse warenhuis – gelegen in de plaats Bielefeld – wilt de koffiekopjes dan ook zo snel mogelijk uit de handel hebben. Hier staat zelfs iets tegenover: een kopje kostte 1,99 euro maar klanten die het kopje terugbrengen krijgen een tegoedbon van wel 20 euro.

Bekijk de foto van het koffiekopje.
 

Ook daarom Koffie Thee Plaza

Om  dit soort misverstanden te vermijden kunt u uw koffieproducten het beste via Koffie Thee Plaza bestellen. U krijgt altijd een afbeelding van uw product te zien, en zo ziet uw product er ook werkelijk uit. Bovendien werkt Koffie Thee Plaza enkel samen met de voor u bekende merken die dit soort fouten uiteraard niet over het hoofd zien.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap