Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Italiaanse koffiemachine met vele functies

Bent u op zoek naar een echte Italiaanse koffiemachine, dan bent u hier aan het juiste adres. Met een keuze uit meer dan 200 toestellen en apparaten behoren wij tot een van de grootste online aanbieders van Italiaanse espressomachines en koffiezetters.

Veel mensen in Nederland en Belgie drinken graag Italiaanse espresso of cappuccino. Maar weet u dat deze koffie oorspronkelijk niet uit Nederland komt? Als u op zoek bent naar een toestel om espresso, cappuccino of een andere Italiaanse koffie te bereiden, dan zult u een Italiaanse koffiemachine moeten aanschaffen en de daarbij behorende bonen. Bekijk hier het aanbod Italiaanse koffiemachines en geniet binnen no-time bij u thuis of op het werk van echte koffie.

Piston of volautomatische toestellen

Italiaanse espressomachines zijn er in verschillende soorten en maten, maar over het algemeen maakt men onderscheid tussen twee soorten, te noemen zijn: Italiaanse koffiemachines die werken met een piston en toestellen die volledig volautomatisch werken. De Italiaanse koffiemachine op basis van een piston vereist meer handelingen, waaronder het malen van koffie en het aanbrengen van de piston in het apparaat, terwijl de volautomaat geheel automatisch werkt met 1 druk op de knop. De piston is dus meer voor de ware liefhebber van 'koffie op zijn Italiaans'.

Verschil in merk en functionaliteiten

Ons aanbod in Italiaanse koffiezetapparaten bestaat uit vele topmerken met ieder hun eigen functionaliteiten, kenmerken en uitstraling. Denk aan merken als Siemens, Melitta, Philips, Krups, Delonghi, Bosch enzovoorts. De Italiaanse koffiemachines zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingedeeld op basis van kenmerk en prijs, waardoor de zoektocht naar dat ene apparaat wordt vereenvoudigd.

Bestel uw eigen Italiaanse koffiemachine

Heeft u een mooie Italiaanse koffiemachine gevonden, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen via de webshop. Heeft u onverhoopt nog ergens een vraag over, dan staan onze medewerkers uiteraard graag voor u klaar.

Tip: Maak ook eens kennis met onze Italiaanse koffie en bekijk hier het assortiment.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap