Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Welkom bij de nummer één online koffiewinkel van Nederland en België

Op deze pagina treft u de index aan met betrekking tot koffie en bijbehorend apparatuur. Een index gerelateerd aan thee vindt u binnen korte termijn onder de rubriek thee.

KoffieTheePlaza - Online koffiewinkel

Voor kwaliteitskoffie en bijbehorend apparatuur hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij bieden u een breed en diep assortiment aan, dat enkel bestaat uit gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. Ons assortiment wordt gerespecteerd door vele populaire barista’s en horecagelegenheden in Nederland en België. Daarom weten wij zeker, dat u ook slaagt in onze online koffiewinkel.

Espresso koffie

Zoals u wellicht ervaren heeft, smaakt espresso coffee niet overal hetzelfde. De verscheidenheid in smaak wordt mede gecreeerd door verschillende afstellingen bij koffiemachines, het gebruik van verschillende melanges van verschillende soorten koffiebonen en de manier van bereiding.

Wanneer u van kwaliteit houdt en tevens kwaliteit nastreeft, bent u bij Koffie Thee Plaza aan het juiste adres. Wij zijn de aangewezen expert op koffie gebied. Wij beschikken over het juiste netwerk waardoor we u kwaliteitskoffie kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs. Onze partners beschikken over de meest professionele koffiebranderijen waar koffiemeesters al jaren hun vak met veel plezier, kunde en ervaring uitoefenen. Gebaseerd op deze gegevens mag geconcludeerd worden dat wij u enkel producten aanbieden die voldoen aan onze huiscriteria. Eén van de criteria is het behoud van constante geur en kwaliteit. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij tevens in staat om u de beste Italiaanse robusta en arabica koffie aan te bieden. Bereiding met onze Italiaanse melanges levert u een espresso met ‘body’ op.

Tips voor een heerlijke espresso koffie:

- Bewaar uw koffie te allen tijde in een luchtdichte trommel. Koffiebonen kunt u gemiddeld zes maanden bewaren wanneer u ze afgesloten opbergt. Gemalen koffie bewaart u gemiddeld twee weken in een open verpakking.
- Serveer koffie altijd in een voorverwarmd koffiekopje.
- Gebruik altijd vers water bij de bereiding van espresso koffie.
- Tevens is het sterk aan te raden om een constante watertemperatuur aan te houden.
- Zorg voor vers water in uw koffiemachine.
- Houdt uw espresso apparaat of koffiemachine goed schoon met de juiste reinigingsmiddelen en ontkalkers.

espresso koffie,koffie,espresso,coffee

Koffiemachines

Door de grote interesse, ervaring en opgedane know-how op het gebied van koffiemachines en apparatuur, is Koffie Thee Plaza uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming in professionele koffie-oplossingen voor thuisgebruik, mkb-bedrijven, multinationals, klein horeca en groot horeca. Door middel van de door ons aangeboden koffiemachines maakt u eigenhandig een overheerlijke cappuccino, espresso, latte macchiato etc.

Wij onderscheiden twee soorten kwaliteits koffiemachines:
- Volautomatische koffiemachine
- Semi- automatische koffiemachine

Volautomatische koffiemachines
Dankzij de moderne en geavanceerde volautomatische koffiemachines is het mogelijk om met één druk op de knop een heerlijke espresso koffie te bereiden. Het voordeel van volautomatische koffiesystemen is dat het geheugen voorgeprogrammeerd is met de juiste instellingen. Het positieve aan deze koffiemachines is dat u constante kwaliteit levert.
De volautomatische koffiemachines die wij u aanbieden zijn uiterst geschikt voor thuisgebruik en op het werk.

Semi- automatische koffiemachines
Semi- automatische koffiemachines zijn ietwat gecompliceerder dan de volautomatische systemen. Bij de semi- automatische koffiesystemen dient u vooraf aan de koffiebereiding enkele handelingen te verrichten. Sommige mensen zien dit als een nadeel, maar dit is natuurlijk per individu verschillend. Semi- automatische koffie-apparaten worden veelal gebruikt door barista’s die de volledige kwaliteit van de te zetten espresso in eigen handen willen hebben. Het voordeel van betreffende systemen is dat u invloed kunt uitoefenen op de kwaliteit van de coffee. Enkele handelingen die u zoal zelf moet verrichten zijn:  

- Waterdruk afstellen
- Hoeveelheid koffie bepalen (gemalen koffie)
- Doorlooptijd van de coffee
- Watertemperatuur
- Etc.

Voor op kantoor of op het werk zijn de semi-automatische koffiemachines niet zo optimaal gezien de tijd en de te verrichten handelingen, maar voor thuisgebruik en de horeca zijn dit de aangewezen koffie- apparaten waarbij u maximale invloed kunt uitoefenen op de kwaliteit van het ‘zwarte goud’.

koffiemachine,koffiemachines

Espresso apparaten

Ook voor moderne en exclusieve espresso apparaten gaat u naar de online koffiewinkel van Koffie Thee Plaza. Het aanbod aan espresso apparaten is divers en uitgebreid. De espresso apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. U bepaalt welk design en welke kleur het beste bij uw interieur past.

Cappuccino

De meeste espresso apparaten en koffiemachines zijn voorzien van een stoompijpje waarmee u koude dranken kunt opwarmen en melk kunt opschuimen. Met volle melk maakt u een mooie, stevige en compacte schuimlaag waarmee u de lekkerste cappuccino bereidt.Wanneer u een espresso apparaat kiest met een melkreservoir, raden wij u sterk aan om lang houdbare melk te gebruiken of te kiezen voor een koffiemachine waarbij het melkreservoir gekoeld wordt.

Onderhoud van de koffiesystemen

Alles heeft onderhoud nodig, ook een espresso apparaat of een koffiemachine. Onderhoud aan de koffiesystemen zorgt voor het bewaken van de kwaliteit van zowel het apparaat als de koffie. Veel onderhoud aan een koffiemachine kunt u eigenhands uitvoeren. Dit begint voornamelijk met het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen. Voor het primaire onderhoud zijn speciale reinigingstabletten en ontkalkingsmiddelen verkrijgbaar. Sommige koffiemachines zijn voorzien van een geïntegreerd reinigings- en/of ontkalkingssysteem.

Koffiebonen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit de diversiteit aan koffiemachines en espresso apparaten, is het van belang dat u hierbij de juiste koffiebonen gebruikt. Slechte kwaliteit koffiebonen is nagenoeg hetzelfde als benzine in een dieselauto. Gebaseerd op dit gegeven hebben wij voor u een selectie gemaakt uit de beste robusta en arabica koffiebonen uit binnen- en buitenland. De koffiebonen die wij u aanbieden zijn uitermate geschikt voor espresso apparaten en koffiemachines. Neem een kijkje op de website en bestel hier de beste koffiebonen tegen een scherpe prijs. De combinatie van kwaliteit en prijs telt!

koffiebonen,koffieboon,coffeebeans,koffie
 

Koffiekopjes

Koffiekopjes zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en designs. Koffiekopjes met of zonder logo, alles is mogelijk bij Koffie Thee Plaza. Wanneer u koffiekopjes wilt met uw eigen bedrijfslogo, dan is dat mogelijk. Voor de mogelijkheden kunt u het beste even contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u op de contactpagina in het linker menu.

Tip: Schenk koffie altijd in een warm koffiekopje. Dit zorgt voor een langer behoudt van temperatuur, aroma’s en smaak.

Delicatesse

Naast het ruime aanbod aan koffie en koffieapparatuur zijn wij ook leverancier van delicatessen, denk hierbij aan heerlijke koffiekoekjes, koffiemelk, amaretti, chocoladebonen etc. Onze delicatesse zijn heerlijk voor bij de espresso koffie, cappuccino of latte macchiato.

Bereik en werkveld

Iedereen uit Nederland en België kan bij ons producten en artikelen bestellen. Voor België geldt een ietwat andere manier van betalen en leveren. Meer informatie hieromtrent vindt u op de webpagina: Bestellen vanuit België. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en horeca.

Contact met KoffieTheePlaza

Heeft u in de online koffiewinkel niet kunnen vinden wat u zoekt? Heeft u vragen of eventuele opmerkingen over het een of ander, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Voor onze contactgegevens verwijzen wij u graag naar de contactpagina.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap