Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Actievoorwaarden Facebook

Deze Facebook Winactie is een initiatief van Koffie Thee Plaza. Uw gegevens zullen niet aan andere organisaties dan Koffie Thee Plaza worden verstrekt. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die u verstrekt door mee te doen aan de actie verstrekt u dan ook niet aan Facebook maar aan Koffie Thee Plaza.

Voorwaarden actie Koffie Thee Plaza

1. De winnaar van deze actie wint een Krups Nescafé Dolce Gusto Circolo KP5005 ter waarde van 155 euro.

2. Onder de 'likers' van de fanpagina van Koffie Thee Plaza wordt één winnaar geselecteerd door middel van loting.

3. De winnaar wordt via zijn/haar Facebookpagina door Koffie Thee Plaza gecontacteerd. Houd uw (en onze) Facebookpagina dus goed in de gaten!

4. Iedereen mag mee doen aan de actie.

5. De actie loopt tenminste totdat Koffie Thee Plaza 1000 likes heeft bereikt, met een minimum van 2 weken na de ingangsdatum.

6. Mocht de prijswinnaar niet gecontacteerd kunnen worden vanwege een ongeldig en/of fake/inactief Facebookaccount of naam, dan behoudt Koffie Thee Plaza zich het recht om een andere winnaar aan te wijzen.

7. Als de prijswinnaar binnen 2 weken na bekendmaking van de uitslag niet heeft gereageerd, dan behoudt Koffie Thee Plaza zich het recht om een andere winnaar aan te wijzen.

8. De gewonnen prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contact geld of een tegoedbon.

9. Indien de Facebookactie op een oneerlijke of onwettelijke wijze wordt beïnvloed, behoudt Koffie Thee Plaza zich het recht om de prijs niet uit te keren en deelnemers uit te sluiten van deelname.

10. Koffie Thee Plaza is niet aansprakelijk voor enigerlei schade die mogelijk kan ontstaan door de gewonnen prijs.

11. Koffie Thee Plaza houdt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperioden en voorwaarden te wijzigen.

12. Koffie Thee Plaza is als organisator van de actie niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade.

13. Koffie Thee Plaza is niet aansprakelijk voor programmatuur van derden zoals softwaredrivers en browser plug-ins en gebruikersinstellingen m.b.t. cookies.

14. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

15. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.

16. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap