Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Espresso apparaten voordelig geprijsd

In onze webshop vindt u meer dan 200 espresso apparaten voordelig geprijsd. Denk aan topmerken als Bosch, Melitta, Delonghi, Siemens en Philips. Al deze apparaten worden u aangeboden op KoffieTheePlaza.nl. Naast de vele espressoapparaten vindt u in onze shop ook koffiebonen van top kwaliteit.

Voorheen moest u voor een goede kop koffie of espresso naar een horecagelegenheid omdat ze daar de beschikking hadden over geavanceerde espresso apparaten. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat ook particulieren beschikken over een luxe espresso apparaat, en hierdoor thuis een overheerlijke espresso, cappuccino of macchiato kunnen bereiden.

Assortiment espressoapparaten

Om thuis en/of op het werk te kunnen genieten van kwaliteit, biedt KoffieTheePlaza u een breed assortiment aan espresso apparaten. Onze espresso apparaten hebben allemaal specifieke kenmerken en zijn alle voorzien van een modern design. De apparaten worden bij u thuis bezorgt. De apparaten zijn voordelig geprijsd en worden direct uit voorraad geleverd.

Door middel van onze espresso apparaten krijgt u wel dat mooie aroma crèmelaagje op uw espresso. Naast de traditionele apparaten leveren wij ook espresso apparaten waarbij u uw espressokopjes kunt verwarmen en waarbij een stoompijpje aanwezig is voor het opwarmen en opschuimen van uw melk voor een heerlijke cappuccino of latte machiatto.

Drie soorten espresso apparaten

We onderscheiden globaal drie soorten espresso apparaten, te noemen zijn:
•    Volautomatische espressomachines
•    Semi-automatische espresso apparaten
•    Nespresso apparaten

Volautomatisch espresso apparaat
Het voordeel van een volautomatische espresso apparaat is dat alles is voorgeprogrammeerd en u nagenoeg geen werk heeft bij het bereiden van koffiespecialiteiten. Het zetten van een heerlijke en correcte espresso met een volautomatisch espresso apparaat is dus zeer eenvoudig. Je zet het apparaat op tijd aan zodat hij kan opwarmen, en de rest gaat geheel vanzelf. Dankzij volautomatische espresso apparaten beschikt u met één druk op de knop over een overheerlijke Italiaanse espresso, macchiato kaldo of ristretto.

Semi- automatisch espresso apparaat
Bij semi- automatische espresso apparaten moet u zelf nog enkele handelingen verrichten voordat u kunt genieten van een heerlijke koffie. Dit kan ook gezien worden als een voordeel, want u kunt door middel van deze espressomachines invloed uitoefenen op de kwaliteit van de espresso. U dient bij deze espresso apparaten de hoeveelheid koffie, de druk en het water vooraf in te stellen. Voor de meer ervaren barista’s is een semi-automatisch espresso apparaat een uiterst geschikte keuze, omdat u meer invloed kunt uitoefenen op de smaak en de kwaliteit van uw koffie.    

Nespresso apparaat
Een nespresso apparaat werkt in principe hetzelfde als een volautomatische espressomachine. Alles is voorgeprogrammeerd en het zetten van een kwalitatief smaakvolle espresso is hierdoor zeer eenvoudig. Bij een nespresso apparaat hoeft u alleen een cupje in de machine te doen en met één druk op de knop gaat de rest vanzelf.

Extra functies op espresso apparaten

De specifieke kenmerken en functies op uw espresso apparaat worden voor een deel bepaald door uw wensen, behoeften en budget. Een duurdere espresso apparaat beschikt bijvoorbeeld over instelbare koffiesterkte, bonenmaler, timer en kopjeswarmer.

TIP: Verwarm uw koffie- en espressokopjes altijd voor, en laat de versgezette espresso of cappuccino niet afkoelen. Dit gaat namelijk ten koste van de kwaliteit.

Neem een kijkje in ons assortiment en bekijk de specificaties, de omschrijvingen, reviews en eventueel de instructie filmpjes. Mocht u daarna nog vragen hebben dan zit onze klantenservice uiteraard graag voor u klaar!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap