Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Bezorging & Verzendkosten

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de verzendkosten en bezorging.

Bezorgkosten

Nederland
Uiterst lage verzendkosten van € 3,95 voor verzending in Nederland.

België en Duitsland
Voor zendingen naar België en Duitsland brengen wij € 9,95 in rekening.

Pakketdienst

Wij versturen onze producten met twee betrouwbare partijen, te noemen zijn PostNL en GLS. Beide partijen staan hoog aangeschreven en voldoen aan onze kwaliteitseisen ten aanzien van leveren en communicatie richting u als klant. U ontvangt te allen tijde een e-mail met daarin een track en trace code. Met deze code kunt u uw bestelling volgen, waardoor u een indicatie heeft van wanneer het pakket bij u wordt afgeleverd.

Afleveradres en/of bezorgdatum wijzigen?

PostNL zendingen
Het wijzigen van tijden en data is enkel mogelijk indien u een niet-thuis-bericht heeft ontvangen van onze chauffeur. Met deze code kunt u diezelfde dag gegevens wijzigen zoals; tijdstip, afleveradres, of desgewenst afhalen op een afhaallocatie van PostNL.

GLS zendingen   
Op exact dezelfde wijze kunt u uw datum of tijdstip wijzigen voor een GLS levering. Dit is wederom enkel mogelijk bij het ontvangen van een niet-thuis-bericht van de chauffeur. Op het kaartje staan enkele gegevens waarmee u op de website van GLS kunt inloggen. Vervolgens kunt u in het account wijzigingen aanbrengen ten aanzien van de leverdatum, adres en het tijdstip van de tweede bezorg poging. Tevens is het mogelijk om het afleveradres of de bezorgdatum telefonisch te wijzigen.
Bel dan naar GLS op telefoonnummer:  046 - 428 99 80

Levertijden

Houdt rekening met een levertijd van 1 a 2 werkdagen, na ontvangst betaling, uitgezonderd van de betaalmethode 'Achteraf betalen' en 'Rembours'.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap