Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Betaalmethoden

In onze webshop kunt u betalen met Nederlandse, Belgische, Duitse en Europese betaalmethoden.

De mogelijkeden die wij aanbieden zijn:
- iDEAL
- Paypal
- Creditcard  (verloopt via paypal)
- Bankoverschrijving
- Rembours
- Maestro
- Visa
- Mastercard
- American Express
- Mister Cash
- GiroPay
- SOFORT Banking

   
iDEAL
Door middel van iDeal betaalt u veilig, eenvoudig en snel via uw eigen vertrouwde bank.
 
Paypal
Heeft u een account bij Paypal, dan kunt u uw bestelling eenvoudig voldoen via uw eigen account. Het bedrag wordt dan va uw Paypal account afgeschreven en komt er vervolgens bij ons bij.
 
Creditcard
Creditcard betalingen zijn bij ons ook mogelijk. Deze betalingen verlopen via de veilige betaalomgeving van Paypal. Indien u gebruik wenst te maken van Creditcard, kies dan tijdens het bestelproces voor Paypal en u wordt automatisch doorgestuurd naar de creditcard omgeving.
 
Bankoverschrijving
Naast geautomatiseerd betalen, bieden wij ook de optie aan om via 'Bankoverschrijving' een bestelling af te ronden. Bij deze methode ontvangt u van ons een bestelbevestiging waarin ons bankrekeningnummer staat vermeld. Na het plaatsen van de bestelling kunt u het bedrag eigenhandig naar ons overmaken. Ook deze mogelijkheid verloopt via uw eigen vertrouwde bank.
 
Rembours
Bij een 'Rembours' betaling betaalt u contact aan de chauffeur bij het afleveren van uw bestelling. U betaalt pas bij het in ontvangst nemen van uw order. Let op: De chauffeur heeft in de meeste gevallen geen wisselgeld op zak, dus betaal s.v.p. gepast. Het exacte bedrag vindt u terug op de factuur die u per e-mail van ons ontvangt.
 
Mistercash
Vertrouwd betalen, speciaal voor onze Belgische klanten. Veilig betalen met uw eigen bank. Let op: de transactie kan 24/48 uur in beslag nemen.
 
SofortBanking
Het internationale betaalplatform voor zowel Belgische als Duitse klanten. Betaal veilig en snel met uw eigen bank.
 
Giropay
Onze Duiste klanten kunnen ook gebruik maken van Giropay. Het online transactieplatform van de Duitse bankiers
 

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap