Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Krups koffiezetapparaat bestellen?

Krups koffiezetapparaten worden gekenmerkt door hun eigenwijze uiterlijk en het gemak waarmee u koffie kunt zetten. Krups heeft koffiemachines ontwikkelt waarmee u koffie kunt zetten zoals u dit met elke normale koffiemachine zou doen, namelijk door koffiebonen te malen. Deze apparaten zijn zeer eenvoudig in gebruik, want eenvoud is waar Krups naar streeft. In de meeste gevallen is een druk op de knop voldoende en uw kopje wordt gevuld met de lekkerste koffie.

Samenwerking met Nescafé

Krups is een samenwerkingsverband aangegaan met Nescafé, wat resulteerde in nog eenvoudiger koffiezetten. Met een nieuwe productlijn aan koffiezetapparaten hebben beide bedrijven een grote verandering teweeggebracht op het gebied van koffiezetten. Het is nu namelijk mogelijk om koffie te zetten met een capsule. Deze capsules worden ontwikkeld door Nescafé en bevatten de heerlijkste koffiespecialiteiten. U kunt nu dus ook genieten van een heerlijke cappuccino of latte macchiato zonder dat u daarvoor melk hoeft op te stomen, want alles zit al in de capsule. Het apparaat perst de capsule onder hoge druk leeg (in combinatie met water) waardoor u een heerlijk kopje koffie krijgt. Het is zelfs mogelijk om met deze capsules ijsthee te maken, of een heerlijke ijskoffie. Deze Krups koffiezetapparaten zijn dan ook een zeer groot succes bij iedereen die van heerlijke koffie houdt, maar absoluut niet zo'n groot apparaat in huis wilt hebben. Een veel kleiner apparaat dan een Krups koffiemachine zult u namelijk niet snel aantreffen.

Over Krups

Krups is een Duitse fabrikant die zich richt op maken van keukenapparatuur. Het bedrijf is begonnen als fabrikant van weegschalen en industriële balansen. Pas na de Tweede Wereldoorlog is Krups zich gaan richten op consumentenproducten, wat in die tijd een zeer lucratieve business was. Krups werd al snel succesvol in de koffiemachinemarkt en is zich daar dan ook op gaan richten. Ongeveer een derde van hun omzet komt voort uit de koffiemachines.

Krups koffiezetapparaat online kopen?

Op KoffieTheePlaza.nl bestelt u snel en eenvoudig online een Krups koffiemachine. Ons aanbod aan deze apparaten is zeer uitgebreid, dus voor iedereen is er wel wat te kiezen. Mocht u hulp nodig hebben bij uw keuze dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap