Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Gaggia koffiemachines bestelt u hier!

Koffie Thee Plaza is trots om Gaggia koffiemachines te mogen verkopen. Het Italiaanse merk Gaggia verkoopt allerhande keukenapparatuur, maar is vooral specialist in espresso- en cappuccinomachines. Deze kunt u vanaf nu dan ook bestellen in de webwinkel van Koffie Thee Plaza. Dit genot mag u uzelf niet ontnemen!

Giovanni Achille Gaggia

Giovanni Achille Gaggia is geboren in 1895 te Milaan. Hij vroeg in 1938 een patent aan op zijn stoomloze koffiemachine en ontketende daarmee een ware espressorage. Gaggia's ontwerp was vernieuwend en uniek en maakte voor het eerst gebruik van een revolutionaire techniek om in 15 seconden een espresso te produceren.

Van Milaan naar Londen

Na het succes in Milaan boekte Gaggia succes in Londen waar diverse esspressobars werden geopend die uiteraard espresso's serveerde die met Gaggia-machines werden gemaakt.

Michael Jackson

Publiciteit rondom Gaggia's espressomachines heeft nooit ontbroken. In London werd Gaggia espresso al geserveerd in chique Londense wijken en aan modellen. In de film Fellini's Roma is een Gaggia koffiemachine te zien. Zelfs Michael Jackson had een Gaggia espressomachine, en wel een hele speciale. Het vintage apparaat is namelijk speciaal voor hem gemaakt. Zo'n grote fan was hij van Gaggia espresso.

De espressomachines

Er zijn diverse Gaggia espressomachines verkrijgbaar. Zo maakt Gaggia machines gericht op professioneel gebruik, net zoals Giovanni Gaggia zijn eerste machine ontwierp om in zijn eigen koffiehuis gebruikt te worden. Maar voor de liefhebber die liever thuis zijn espresso maakt zijn er ook manuele Gaggia machines verkrijgbaar. Tot slot maakt Gaggia automatische espressomachines voor thuis. Deze volautomatische apparaten zijn eenvoudig in gebruik en bereiden de heerlijkste koffie.

Espresso maken

Om een goede espresso te maken hoeft u geen professional te zijn, volgens Gaggia. Iedereen kan het namelijk leren – met het juiste apparaat. Wanneer u in staat bent om een goede espresso te maken, dan volgen de andere koffievariëteiten vanzelf. U kunt dan  onder andere ook macchiato's, cappuccino's en latte's maken. Espresso is namelijk de basis voor een goede koffie.

Bestel nu!

In onze webshop ziet u welke Gaggia machines wij aanbieden tegen de voordelige prijzen die u van ons gewend bent. Wij kijken er naar uit om u een van deze luxe apparaten toe te sturen!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap