Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Ontkalker Eccellente Universeel

Ontkalker Eccellente Universeel

100 ml Ontkalkingsset € 2.80

Eccellente ontkalker bestelt u hier!

Koffie Thee Plaza is premium leverancier van de krachtige Eccellente ontkalker. Dit ontkalkingsmiddel staat bekend als betrouwbaar en effectief. Naast het gebruik voor koffieapparaten is dit middel ook geschikt voor het ontkalken van bijvoorbeeld een waterkoker. Het product is universeel en verkrijgbaar via onze webshop..

Over Eccellente

Eccellente is een snelgroeiend bedrijf op de espressomarkt. Eccellente wilt u en ons voorzien van alle benodigdheden voor een espressomachine. Het is namelijk extreem belangrijk om uw koffieautomaat regelmatig te ontkalken en reinigen. Eccellente helpt u daarbij. In onze webshop kunt u Eccellente producten aanschaffen die ervoor zorgen dat uw apparaat schoon blijft en een lange levensduur heeft.

Hoe reinigen en ontkalken?

Ieder koffiezetapparaat, koffievolautomaat of espressomachine heeft een handleiding waar instaat hoe u het apparaat dient te ontkalken en reinigen. Het is aan te raden dat u deze instructies precies op volgt. Bij alle Eccellente producten komen uiteraard ook instructies voor het gebruik ervan. Op deze manier kan het niet misgaan en blijft uw apparaat schoon en ontkalkt!

Waarom ontkalken?

In water zit kalk. We willen niet dat er stukjes kalk in de koffie komen of dat het koffieapparaat verkalkt. Dit beïnvloed namelijk de smaak van de koffie en uw apparaat zal minder lang mee gaan. Wanneer u niet regelmatig ontkalkt dan vervallen meestal ook de garantievoorwaarden. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig ontkalkt. Zo blijft uw koffie immers het lekkerst.

Eccellente ontkalker

Ontkalkingsmiddel van Eccellente helpt u bij het ontkalken van uw koffieapparaat. De meeste middelen van Eccellente zijn ook geschikt voor waterkokers en filter-koffiemachines.

Waarmee ontkalken?

Ontkalken kan met poeders, tabletten en vloeistof. Het middel wordt wel altijd verdund met water. Het ontkalkingsmiddel bestaat uit de volgende stoffen: citroenzuur, sulfaminezuur, amidosulfonzuur, melkzuur, azijn of zoutzuur. Eccellente raadt het af om met azijn of zoutzuur te ontkalken. Azijn veroorzaakt namelijk een geur en smaak die u niet wilt, terwijl zoutzuur te agressief is voor uw kostbare apparaat.

Eccellente Bestellen bij Koffie Thee Plaza

Het is nu ook mogelijk om samen met uw koffie of koffiemachine ook meteen het ontkalkingsmiddel te bestellen bij Koffie Thee Plaza. U heeft dit sowieso nodig, dus het beste is om dit gelijk aan te schaffen. Zo kunt u ook direct beginnen met ontkalken, wanneer uw koffieapparaat hier aan toe is. Kijk in onze webshop of neem contact met ons op.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap