Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Demoka Koffiemolen M 203

Demoka Koffiemolen M 203

Koffiemolens € 259.00

Demoka koffiemolens bij Koffie Thee Plaza

Demoka staat bekend om haar koffiemolens. Dit komt omdat Demoka koffiemolens vlakke schijven hebben van gehard staal. Dit levert perfect gemalen koffiebonen op, zonder dat de koffiebonen oververhit worden. Demoka is koploper op dit gebied. U wordt met de koffiemolens van Demoka een echte barista in uw eigen keuken. Koffie Thee Plaza laat u graag kennis maken met deze koffiemolens van zeer hoge kwaliteit. Deze Demoka koffiemolens zijn uitstekend voor in uw eigen huis.

De Demoka koffiemolens

Demoka koffiemolens zijn van roestvrij staal. U kunt zelf de fijnheid instellen wanneer de molen draait. Een echte koffieliefhebber weet wel wat lekkere koffie is. En weet ook dat u deze krijgt met de juiste maalschijven die zorgen voor een constante maalfijnheid. De bonen raken daardoor niet verbrand of oververhit.
Natuurlijk kunt u zelf de koffiebonen en daarmee ook de smaak kiezen. Het voordeel van het zelf malen van de koffie is dat de smaak van de koffieboon beter doorkomt. De bonen verliezen hun smaak niet zo snel als gemalen koffie. Het zelf malen heeft dus daadwerkelijk voordelen.

Van ouderwets naar modern

Vroeger waren er ouderwetse wandkoffiemolens, en de koffiemolens die we tussen onze benen moesten houden. En draaien maar... Gelukkig hoeft dit nu niet meer. De moderne koffiemolens, zoals die van Demoka, zijn namelijk voorzien van een motor. En de motor van Demoka heeft maar liefst 200W.

Garantie

Op Demoka koffiemolens zit 2 jaar garantie. Demoka is zo zeker van de kwaliteit van haar molens dat u binnen deze 2 jaar gratis een nieuw apparaat krijgt, mocht er onverhoopt iets zijn gebeurd met uw koffiemolen.

Demoka. Alleen voor de échte liefhebber.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap